Tesco Travel Money Reviews - Buy Holiday Money

Commission Fee: 0%
Free Orders: 500
Buy Back?: Yes
Handling Fee: Free
Delivery Options: After payment your holiday money will be delivered standard class delivery. If you pay extra for next day or express

Tesco Travel Money Reviews - Buy Holiday Money

Tesco Travel Money

A foreign exchange company also responsible for the transfer of money, foreign payments to all. All because of good money transfer services, you can transfer money manually to another means.

Some common question and answers are.

  1. Can I specify currency denominations?
    Ans. At the moment you are not allowed to choose. The company tries its level best to give a range of denominations.

Tescos Travel Money

  1. What are purchase fees?
    Ans. The Company won't charge any purchasing fee service charge. When you order your currency, a full breakdown of costs will be shown on the Review page as well as on the Confirmation page and confirmed by e-mail.

  2. What are card handling fees?
    Ans. Minimal card handling fees have been assigned to the customer by the company.

  3. Are there any admin fees?
    Ans. There are no admin fees as proposed by the company.

  4. How much can I order online?
    Ans. Minimum order is £400. Maximum order is £2500.

  5. When will I receive my order?
    Ans. Orders placed midnight are available the next working day, for delivery to home. Orders placed after 3 pm are available the following working day.
    Collections from a branch on a Saturday are not guaranteed, as delivery of the order is not assured by Royal Mail.

Tesco Travel Money Review

  1. When will my payment card be debited?
    Ans. As soon as you select the 'Place order' button your card will be validated along with the availability of funds. If your order is accepted funds will be allocated to your card immediately.

  2. Can I cancel my order?
    Ans. You are free to cancel anytime before the dispatch of your order.

  3. Can I have my order delivered to a different location?
    Ans. You can collect your order from the branch chosen or by selecting your home delivery service.

  4. Why can't I order India Rupee?
    Ans. The currency is restricted and cannot be sold outside India.11. Do you do phone orders? Ans. Unfortunately, we don't have central telephonic services till now.

Information

Tesco Travel Money Reviews

You Have Chosen to Purchase Tesco Travel Money. Before proceeding with your application please note that.

  • £2.35 - £4.75 delivery charge applies to all orders under £500
  • Online orders paid by credit card will incur a 1.5% charge
  • All online orders that are collected in-store will a £1.99 fee

Apply Now

Buy Tesco travel money

Proceed with your application

  • Please be aware that until payment is made, your travel money order will not be processed.
  • The points outlined above are simply a guide to the minimum acceptance criteria for Tesco travel money.
  • Please ensure you read their terms & conditions and see a full list of charges.
  • On collection of your travel money or travellers cheques from any in-store bureaux be sure to bring at least two forms of ID, preferably a valid passport or drivers licence and the card you used to pay for your order.

Great exchange rates on all foreign currency - choose from cash, travellers' cheques or Tesco Bank MasterCard currency card

Contact Details

Tesco

Tesco

Welwyn Garden City, Herts AL7 1AB

Website Screenshot

Tesco